Як зробити стійкий макіяж у дощову погоду: основні поради
Як зробити стійкий макіяж у дощову погоду: основні поради

Як зробити стійкий макіяж у дощову погоду: основні поради

Літній дощ може бути доволі романтичним, але не тоді, коли потрібно підтримувати бездоганний макіяж. Надмірна вологість може зведе нанівець усі зусилля.

Важливо дотримуватися певних порад, щоб негода не зіпсувала мейкап. Візажисти розповіли, як зробити стійкий макіяж у дощову погоду.

Легка основа

Під час сезону дощів завжди краще робити вибір на користь легкого макіяжу. Замість того, щоб наносити на шкіру густі та щільні креми, використовуйте легкі сироватки та зволожувальні засоби на водній основі – вони матимуть більш природній вигляд

Ніхто не любить мати справу з такими проблемами шкіри, як закупорені пори чи акне. Тоновані зволожувальні креми забезпечують чудове покриття, без відчуття важкості на обличчі.

Використовуйте праймер

Хороший праймер діє як захисний щит між шкірою та косметичними засобами. Виберіть праймер на основі силікону, щоб заповнити дрібні зморшки та пори і створити гладке полотно, яке утримуватиме макіяж весь день. Це допоможе запобігти розмазуванню, навіть якщо ви потрапите під раптову зливу.

Як зробити стійкий макіяж у дощову погоду: основні поради

Використовуйте матуючі засоби

Косметика з матуючим ефектом допоможе зменшити жирність шкіри. Виберіть матову основу, рум’яна та помаду для стійкого макіяжу. Нанесіть також трохи пудри на обличчя, щоб закріпити основу. Цей крок вбере зайву вологу та зробить ваш макіяж стійким до вологи.

Макіяж для очей

Замініть звичайну туш і рідку підводку водостійкою версією. Ці продукти спеціально розроблені, щоб витримувати вологість, забезпечуючи стійкість макіяжу очей протягом дня.

Помада для губ

Уникайте використання блиску для губ або кремової помади у вологі дні. Ультраматові, стійкі до розмазування засоби для губ, які швидко висихають, є найкращим вибором.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як правильно наносити праймер.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader