Саме з кабачками можна приготувати легкий літній салат. Овоч достатньо соковитий, чудово поєднується із різноманітною зеленню. Заправити страву смачно просто олією.
Ідея приготування літнього салату з кабачками опублікована на сторінці фудблогерки Тетяни Шеремет (tania sheremet) в Instagram. Овочі потрібно трохи просмажити на сковорідці.
Інгредієнти:
- кабачки – 1 великий або 2 невеликих
- помідори – 1 великий
- часник – 3 зубчика
- яйця – 2 шт.
- зелень: кріп, петрушка
- олія – 1 ст.л., а також невелика кількість для смаження
- сіль та перець – за смаком
Спосіб приготування:
1. Кабачок розрізати на 4 частини і порізати шматочками.
2. Посмажити на невеликій кількості олії 3-4 хвилини (кабачки повинні бути хрумкі).
3. Яйця розбити, збовтати, вилити до кабачків.
4. Посолити, поперчити, перемішати.
5. Смажити до готовності яєць.
6. Далі покласти подрібнений часник.
7. Перемішати та перекласти у миску, дати час захолонути.
8. Тим часом нарізати помідори та подрібнити кріп.
9. Покласти до кабачків.
10. Додати столову ложку олії.
11. За потреби посолити та поперчити за смаком, перемішати.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пряні мариновані кабачки
- Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
- Кабачки в клярі