Смачніший, ніж в найкращій кондитерській: готуємо ідеальний штрудель
Смачніший, ніж в найкращій кондитерській: готуємо ідеальний штрудель

Смачніший, ніж в найкращій кондитерській: готуємо ідеальний штрудель

Це зовсім не так важко, як здається на перший погляд. Обов'язково спробуйте втілити цей рецепт в життя.

Яблучний штрудель

  • Час: 1 година 20 хвилин
  • Порцій: 6

Дивіться, як приготувати штрудель: відео

Приготування:

  1. До просіяного борошна додайте сіль і влийте теплу воду. Додайте жовток і олію.
  2. Замісіть тісто. Вимішуйте приблизно 10 – 15 хвилин. Залиште на одну годину при кімнатній температурі.
  3. Тим часом яблука очистьте від шкірки та наріжте слайсами.
  4. Тісто тонко розкачайте на притрушеній борошном поверхні, щоб воно аж просвічувалося.
  5. Кухонний рушник притрусіть борошном і викладіть на нього тісто. Розтягніть тісто з центру до країв.
  6. Змастіть розтопленим маслом і посипте панірувальними сухарями. Далі додайте начинку по всьому периметру тіста.
  7. Посипте яблука цукром і корицею. Почніть закручувати рулет за допомогою рушника.
  8. Защипніть краї, змастіть маслом і посипте цукром або мигдалевими пластівцями. Відправте випікатись в розігріту до 200 градусів духовку на 35 – 45 хвилин.
Джерело матеріала
loader
loader