Політолог розповів, коли і де на фронті може відбутися генеральна битва
Політолог розповів, коли і де на фронті може відбутися генеральна битва

Політолог розповів, коли і де на фронті може відбутися генеральна битва

Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Наші та російські експерти заговорили про генеральну битву в серпні. Ну, я згоден у тому, що десь ось ескалація вийде на пік, серпень-вересень, і, так, це можна буде назвати генеральною битвою», - повідомляє Андрій Золотарьов.

На думку експерта, для російської сторони ціль цієї генеральної битви – привести Україну до ситуації, коли або знищення, або капітуляція. Очевидно, розмірковує він, це можуть бути удари чи наступ на Півдні, у тил угрупованні на Харківщині, захід на територію Чернігівської чи Сумської області, щоб перерізати. Це, констатує гість програми, має бути якась масштабна операція, і Південь чи Північ є найімовірнішими місцями для такого неприємного сюрпризу.

«У противника вважають, що українська армія може спробувати на Херсонщині. Один із воєнкорів пише про те, що ЗСУ роблять спроби захоплення островів у дельті Дніпра і можуть створити ситуацію, яка загрожує Криму. Але, знову ж таки, це лише здогади», - зазначає Андрій Золотарьов.

На Донеччині, розмірковує він, перспектив для контрнаступу ЗСУ поки немає, тому що для ситуації, яка поставить противника у скрутне становище, нам поки не вистачає ресурсів.

Також Politeka писала про те, що Старіков розповів, чого боїться путін: «Карибська криза 2.0».

Джерело матеріала
loader
loader