Як швидко позбутися неприємного запаху у взутті: домашні засоби за копійки
Як швидко позбутися неприємного запаху у взутті: домашні засоби за копійки

Як швидко позбутися неприємного запаху у взутті: домашні засоби за копійки

Кожен не раз стикався з поширеною проблемою – неприємним запахом у взутті. Главред розповідає, як з цим боротись.

Неприємний запах у взутті може зустрічатися навіть у дуже охайних людей, але це не проблема. Главред зібрав кілька простих порад, які допоможуть прибрати неприємний запах ніг і взуття.

Як швидко позбутися неприємного запаху у взутті

Звичайно, щоб хоч якось позбутись цієї проблеми, можна закинути кросівки у пралку, але якщо часу на це зовсім немає – автор YouTube каналу "bashmachnik"назвав кілька дієвих способів:

Дивіться відео, як раз і назавжди позбутися запаху ніг:

Чому кросівки починають смердіти

Найчастіше, взуття має неприємний запах через вологу та бактерій, які активно розмножуються в такому середовищі. Якщо погано висушити кросівки, або вони погано провітрюються – з’являється запах, який потім важко вивести.

Крім того, тип матеріалу взуття також може грати роль у тому, як швидко воно починає смердіти. Синтетичні матеріали, такі як поліестер або нейлон, мають властивість затримувати вологу більше, ніж натуральні матеріали, такі як шкіра, що може призвести до більшої кількості проблем із неприємним запахом.

Що відомо про YouTube канал "bashmachnik"?

YouTube канал "bashmachnik" - це канал про реставрацію, ремонт і догляд за взуттям. Автор також ділиться практичними порадами, як відновити будь-які вироби зі шкіри. На даний канал вже підписалось понад 6 тисяч користувачів.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader