«Охматдит» надала реквізити Фонду для допомоги лікарні після російського обстрілу
«Охматдит» надала реквізити Фонду для допомоги лікарні після російського обстрілу

«Охматдит» надала реквізити Фонду для допомоги лікарні після російського обстрілу

За даними київського міського голови Віталія Кличка, після російської ракетної атаки зранку 8 липня в лікарні наразі зафіксовано 16 постраждалих. Семеро з них — діти.

Дитяча лікарня «Охматдит», в яку зранку 8 липня влучила російська ракета, надала реквізити Фонду для пожертв. 

Підтримати лікарню можна переказавши кошти безпосередньо медичному закладу або за реквізитами для фонду, вказаними на сайті «Охматдиту».

Як повідомив київський міський голова Віталій Кличко, у лікарні «Охматдит» наразі 16 постраждалих. Семеро з них — діти. 15 постраждалих госпіталізували. Також відомо про відомо про двох загиблих у лікарні. 

Очільник МОЗ Віктор Ляшко в етері телеканалу «Київ» розповів, що ракета росіян пошкодила токсикологічний корпус лікарні, де діти отримували діаліз, операційні, реанімаційні, а також онкологічне відділення, де облаштовані спеціальні стерильні умови.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець направив листи до низки міжнародних організацій із закликом відреагувати на російський обстріл лікарні. 

Фото: МОЗ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
Діти
Джерело матеріала
loader
loader