Перестав старіти: 35-річного чоловіка часто приймають за 15-річного школяра
Перестав старіти: 35-річного чоловіка часто приймають за 15-річного школяра

Перестав старіти: 35-річного чоловіка часто приймають за 15-річного школяра

Брендон Майлз Мей стверджує, що дотримується спеціальної дієти, береже себе від сонячного світла, а також ніколи в житті не пив алкоголь.

35-річний Брендон Майлз Мей з Детройта (штат Мічиган, США) має такий молодий вигляд, що незнайомці часто приймають його за 15-річного школяра. Інколи це стає справжньою проблемою в аеропортах, де його зупиняють на контролі для додаткової перевірки паспортних даних. Про це пише видання Daily Star.

Нещодавно Брендон розкрив журналістам секрети своєї молодості. За його словами, профілактика старіння розпочалася ще у 13 років, коли він серйозно зайнявся доглядом за шкірою, використовуючи сонцезахисний крем, а також докладав максимум зусиль для підтримки здорового способу життя в цілому, зокрема ніколи не вживав алкоголю.

Нещодавно Брендон розкрив журналістам секрети своєї молодості
Фото: Brandon Miles May

Мей стверджує, що дотримується спеціальної дієти, в яку входять свіжі фрукти та ягоди — чорниця, ожина і малина, органічна їжа, зокрема свіжа риба, зелений чай та чорний шоколад з вмістом какао від 92 до 100%. Крім того, аби відчувати себе таким же молодим, як і 10 років тому, він відмовився від цукру, зернових та вуглеводів.

"Також не вживаю алкоголь й усе життя тримаюся якомога далі від сонячного світла — ношу капюшон та прикриваю руки", — пояснюю чоловік й додає, що співробітники служби безпеки в аеропортах часто здійснюють повторну перевірку, коли звіряються з його паспортними даними.

усе життя Мей тримається якомога далі від сонячного світла
Фото: Brandon Miles May

Більшість людей думають, що Брендону від 15 до 19 років й підозрюють його у захопленні пластичною хірургією та "уколами краси". Однак чоловік присягається, що не робив жодних косметичних процедур задля збереження молодості — й навіть спортом займається досить дозовано.

"Стараюсь не перевантажувати себе фізичними вправами. Занадто багато тренувань — це також стрес для організму, що пришвидшує старіння. Замість цього обрав прогулянки, йогу і деякі силові тренування", — ділиться Мей.

Він каже, що "інвестує" у себе, але не для того, щоб жити вічно, просто хоче зберегти своє тіло здоровим якомога довше.

Більшість людей думають, що Брендону від 15 до 19 років
Фото: Brandon Miles May

Нагадаємо, раніше Фокус писав про візажистку та блогерку Ель Вільямс із США, яка у свої 8 років була як головний герой фільму "Бенджамін Баттон" і мала значно старший вигляд, аніж тепер. Архівну світлину вона опублікувала на своїй сторінці у TikTok.

А от 33-річна Анжела Хатчінсон з Великої Британії соромилась свого подвійного підборіддя ще з підліткового віку. З часом їй вдалося помітно схуднути, але це не допомогло позбутися дефекту, тож жінка зважилась на пластичну операцію і не пошкодувала.

Цей матеріал має виключно інформаційний характер і не містить порад, які можуть вплинути на ваше здоров'я. Якщо у вас проблеми, зверніться до фахівця.

Теги за темою
фото
Джерело матеріала
loader
loader