Український бізнес відреагував на цинічний удар по "Охматдиту": хто та яку допомогу надав
Український бізнес відреагував на цинічний удар по "Охматдиту": хто та яку допомогу надав

Український бізнес відреагував на цинічний удар по "Охматдиту": хто та яку допомогу надав

Різні компанії та підприємці об’єднали зусилля, щоб надати термінову допомогу постраждалим та сприяти відновленню лікарні. Про те, які бізнеси долучилися до доброї справи – читайте у матеріалі 24 Каналу.

Як український бізнес допомагає "Охматдиту"

Український бізнес миттєво відреагував на масований удар з боку Росії, внаслідок якого було пошкоджено центральну дитячу лікарню Києва "Охматдит". Компанії надають фінансову допомогу, технічну підтримку та гуманітарну допомогу для відновлення лікарні та допомоги постраждалим.

CEO Добробуту Вадим Шекман повідомив про негайну реакцію компанії.

Руйнувань зазнав новий корпус токсикології та діалізу. В той час, як почався обстріл, йшли операції, постраждали й лікарі… Майже одразу ми відправили на місце трагедії всі наші 7 карет швидкої, які в цей час були на рейсі,
– написав він.

Шекман додав, що лікарні Добробуту прийняли у себе трьох постраждалих діток, які вже отримують всю необхідну медичну допомогу. Ще 10 поранених дітей швидка Добробуту транспортувала до інших лікарень Києва. Вся медична допомога, яка надається дітям – безкоштовна.

Український підприємець, президент корпорації TERWIN Руслан Шостак виділив 1 мільйон гривень на відновлення клініки.

Керівник департаменту зі зв’язків з громадськістю в Епіцентр К Юлія Чудновець повідомила, що компанія надасть будівельну техніку для розбору завалів та сприятиме відбудові пошкоджених приміщень.

Інвестиційно-девелоперська компанія Taryan Group та Нова Пошта перераховують по 1 мільйону гривень на відновлення лікарні.

Інтернет-магазин книжок BOOKCHEF зробив донат сумою 200 000 грн.

"BOOKCHEF також долучається до допомоги, робимо донат сумою 200 000 грн і закликаємо небайдужі бізнеси та людей долучитися на допомогу у будь-який можливий спосіб", – мовиться у повідомлені компанії.

Також 2 мільйони гривень надасть компанія Genesis та її CEO Володимир Многолєтній.

"Ми передамо 1 млн грн від Genesis і ще 1 млн грн від мене особисто на закриття нагальних потреб лікарні. Також запустили внутрішній збір в нашій екосистемі – всі зібрані гроші передамо в Охмадит", – написав Многолєтній.

ПриватБанк та його корпоративний благодійний фонд “Допомагати просто!” виділили 3 мільйони гривень.

Водночас співзасновник Monobank Олег Гороховський відкрив збір разом із UNITED24, в рамках якого для “Охматдит” планували зібрати 100 мільйонів гривень. За три години збору потрібну суму було зібрало, але збір продовжується.

Теги за темою
Бізнес
Джерело матеріала
loader
loader