Ветеринар назвав головну ознаку того, що ваш собака вас обожнює
Ветеринар назвав головну ознаку того, що ваш собака вас обожнює

Ветеринар назвав головну ознаку того, що ваш собака вас обожнює

Доктор Джеймс Грінвуд, ветеринар на ITV The Pet Show, поділився явними ознаками того, що саме ви улюбленець свого вихованця.

Коли у вашого собаки кілька власників, деякі люди починають задаватися питанням, кого ж тварина любить більше?

Доктор Джеймс Грінвуд, ветеринар на ITV The Pet Show, поділився явними ознаками того, що саме ви улюбленець свого вихованця, пише Mirror.

За словами доктора Грінвуда, вам потрібно тільки подивитися на хвіст вашого собаки, щоб зрозуміти, чи є ви його "коханою людиною".

Як зрозуміти що собака вас любить

"Уся справа в хвості з собаками! Вони можуть висловлювати цілий спектр емоцій за допомогою виляння хвостом. Хоча важливо зазначити, що не все виляння хвостом є ознакою щастя, є два типи, які сигналізують про чисту радість у наших собак", - зазначив експерт.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна газета у форматі таблоїд. Є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Гармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "відображенням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету більш кольоровою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Щоб перевірити це, поспостерігайте за реакцією вашого собаки, коли ви повертаєтеся додому з роботи або з магазину, щоб побачити, до кого він підходить насамперед і як виляє хвостом.

"По-перше, виляння всім тілом, яке починається з плечей і погойдується до кінчика хвоста, - це буквально їхній щасливий танець. По-друге, виляння хвостом гелікоптера зазвичай зарезервовано для тих, кого вважають особливо важливими. Нарешті, це дуже схвильоване привітання, коли ви повертаєтесь із дому - стрибки та облизування, іноді вони можуть гавкати або приносити вам іграшку - це справжній сигнал про те, що вони раді вас бачити", - пояснив експерт.

Доктор Грінвуд каже, що якщо ваш вихованець підходить і сидить на вас або біля вас, то це явна ознака того, що він любить вас і вірить, що ви триматимете його в безпеці, поки він відпочиває.

Джерело матеріала
loader
loader