Рулька по-донбаськи: як приготувати, щоб м’ясо було ніжним, а скоринка хрумкою
Рулька по-донбаськи: як приготувати, щоб м’ясо було ніжним, а скоринка хрумкою

Рулька по-донбаськи: як приготувати, щоб м’ясо було ніжним, а скоринка хрумкою

Рулька по-донбаськи – це смачна, а головне поживна страва. Враховуючи особливості того регіону України, страви, що подаються на стіл, повинні бути надзвичайно поживними і приносити організму сили після важкого робочого дня.

Фудблогерка з ніком tastystories feed в Instagram розповіла, як приготувати рульку по-донбаськи. М’ясо вийде дуже ніжним, в скоринка – хрусткою.

Рулька по-донбаськи: як приготувати, щоб м’ясо було ніжним, а скоринка хрумкою

Інгредієнти

  • Рулька – 1 шт
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Улюблені спеції – 1 ст.л.

Спосіб приготування

1. На скоринці рульки робимо декілька надрізів.

Рулька по-донбаськи: як приготувати, щоб м’ясо було ніжним, а скоринка хрумкою

2. Додаємо сіль та приправи.

3. Гарно натираємо та залишаємо для маринування на 5-6 годин.

Рулька по-донбаськи: як приготувати, щоб м’ясо було ніжним, а скоринка хрумкою

4. Викладаємо рульку у форму для запікання та відправляємо на 2 години у духовку, розігріту до 160 градусів, попередньо накривши фольгою.

Рулька по-донбаськи: як приготувати, щоб м’ясо було ніжним, а скоринка хрумкою

5. Знімаємо фольгу та допікаємо ще протягом 30 хвилин. Час від час поливаємо рульку жиром, що стік у форму для запікання.

На OBOZ.UA є й інші рецепти приготування рульки:

  • Холодець зі свинячої рульки
  • Свиняча рулька в медово-гірчичному соусі
  • Рулька в пиві
Джерело матеріала
loader
loader