Рулька по-донбаськи – це смачна, а головне поживна страва. Враховуючи особливості того регіону України, страви, що подаються на стіл, повинні бути надзвичайно поживними і приносити організму сили після важкого робочого дня.
Фудблогерка з ніком tastystories feed в Instagram розповіла, як приготувати рульку по-донбаськи. М’ясо вийде дуже ніжним, в скоринка – хрусткою.
Інгредієнти
- Рулька – 1 шт
- Сіль – 1 ч.л.
- Улюблені спеції – 1 ст.л.
Спосіб приготування
1. На скоринці рульки робимо декілька надрізів.
2. Додаємо сіль та приправи.
3. Гарно натираємо та залишаємо для маринування на 5-6 годин.
4. Викладаємо рульку у форму для запікання та відправляємо на 2 години у духовку, розігріту до 160 градусів, попередньо накривши фольгою.
5. Знімаємо фольгу та допікаємо ще протягом 30 хвилин. Час від час поливаємо рульку жиром, що стік у форму для запікання.
На OBOZ.UA є й інші рецепти приготування рульки:
- Холодець зі свинячої рульки
- Свиняча рулька в медово-гірчичному соусі
- Рулька в пиві