Зеленський попросив зірку "Джетельменів" Метью Макконахі підтримати United24
Зеленський попросив зірку "Джетельменів" Метью Макконахі підтримати United24

Зеленський попросив зірку "Джетельменів" Метью Макконахі підтримати United24

Президентське подружжя Володимир та Олена Зеленські зустрілися у Сполучених Штатах із голлівудським актором Метью Макконахі та його дружиною Каміллою Алвес. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Під час зустрічі Зеленський наголосив на важливості підтримки України з боку світової спільноти та висловив подяку американським знаменитостям за їхню допомогу. Президент докладно розповів про ситуацію на фронті та в містах, особливо у Харкові, який страждає від російських повітряних атак. Він також поділився українським баченням досягнення сталого світу, що ґрунтується на "Формулі миру".

Під час бесіди Зеленський також звернувся до Метью Макконахі з проханням підтримати українську ініціативу зі збору коштів через платформу UNITED24.

За два роки існування платформа UNITED24 реалізувала понад 100 проєктів для підтримки України. Завдяки їй вдалося створити перший у світі флот морських дронів, закупити безпілотники для армії, відновити інфраструктуру та досягти багатьох інших важливих результатів.

Фото:president.gov.ua

  • 7 квітня Володимир Зеленський поговорив із 13 світовими зірками – послами United24 в онлайн-форматі. Тоді президент запросив їх на саміт до другої річниці започаткування платформи допомоги Україні.
  • 29 травня дворазова володарка премії "Оскар" Хілларі Свенк та зірка серіалу "Всі жінки – відьми" Алісса Мілано стали послами UNITED24. Обидві артистки оголосили про допомогу зі збиранням коштів для нашого народу, записавши відеозвернення для передплатників.
Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader