Йому назавжди буде 44: у Черкасах попрощалися із воїном, який віддав життя за Україну. Фото
Йому назавжди буде 44: у Черкасах попрощалися із воїном, який віддав життя за Україну. Фото

Йому назавжди буде 44: у Черкасах попрощалися із воїном, який віддав життя за Україну. Фото

У Черкасах відбулося прощання із загиблим воїном Євгеном Лу, який віддав своє життя за Україну. Герою назавжди буде 44 роки.

Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. Євген Лу народився в Черкасах і навчався у спеціалізованій школі №8.

Згодом він продовжив освіту в Черкаському професійно-технічному училищі №21 за спеціальністю продавець продовольчих та непродовольчих товарів.

Після закінчення навчання Євген працював у сфері охорони, а пізніше – у мережах магазинів "Прем’єр" та "Сіті-маркет".

Свою військову службу він проходив на посаді водія механізованої роти. Євген Лу загинув під час виконання службових обов’язків на Донеччині внаслідок влучання FPV дрона. Йому було 44 роки.

"Вічна пам'ять воїну-захиснику! Співчуття рідним…" – зазначив Бондаренко.

Нагадаємо, на Роботинському напрямку фронту у Запорізькій області загинув молодий воїн Руслан Бойко із Львівської області. Він служив у Національній гвардії України, був гранатометником третього відділення першого взводу батальйону оперативного призначення. Життя захисника обірвалося за місяць до його 21-річчя.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– 10 липня Лохвицька громада на Полтавщиніпопрощалася з військовослужбовцем, молодшим лейтенантом Олександром Сергійовичем Лисенком. Захисник загинув 5 липня біля Вовчанська на Харківщині під час виконання бойового завдання.

– Також під Торецьком Донецької області під час виконання бойового завдання загинув військовий із Києва Станіслав Красний. Життя захисника України обірвалось 5 липня.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader