Пан кон томате або помідори по-каталонськи: готуємо традиційну іспанську закуску
Пан кон томате або помідори по-каталонськи: готуємо традиційну іспанську закуску

Пан кон томате або помідори по-каталонськи: готуємо традиційну іспанську закуску

Пан кон томате, або помідори по-каталонськи – це традиційна іспанська закуска, яка вражає своїм смаком у саме серденько навіть найвибагливіших гурманів. Якщо ви її скуштуєте лишень раз, ця страва точно потрапить до списку ваших найулюбленіших.

Як правильно приготувати пан кон томате, в Instagram розповіла фудблогерка Ольга Рябенко. Як виявилось, нічого складного у цьому рецепті немає.

Пан кон томате, або помідори по-каталонськи: готуємо традиційну іспанську закуску

Інгредієнти

  • Помідор
  • Сіль
  • Оливкова олія
  • Часник
  • Хліб

Спосіб приготування

1.Помідор натерти на тертці та перетерти через сито, щоб не залишилось насіння.

Пан кон томате, або помідори по-каталонськи: готуємо традиційну іспанську закуску

2. Додати олію. Довести до смаку сіллю.

Пан кон томате, або помідори по-каталонськи: готуємо традиційну іспанську закуску

3. Хліб нарізати та обсмажити на олії до золотистої скоринки.

Пан кон томате, або помідори по-каталонськи: готуємо традиційну іспанську закуску

4. Натерти хліб часником, викласти томатну суміш та подавати до столу.

На OBOZ.UA є й інші рецепти закусок:

  • Закуска з лаваша
  • Закуска з лаваша з морквою по-корейськи
  • Закуска з грибним паштетом і ікрою
Джерело матеріала
loader