Зеленський розповів, чи не шкодує про заміну головнокомандувача ЗСУ
Зеленський розповів, чи не шкодує про заміну головнокомандувача ЗСУ

Зеленський розповів, чи не шкодує про заміну головнокомандувача ЗСУ

Новий Головнокомандувач Олександр Сирський, зайнявши посаду під час важкої ситуації на фронті, але не факт, що за іншого командувача ситуація була б кращою.

Про це президент Володимир Зеленський сказав на пресконференції.

«У Сирського серйозний виклик. Ми чекали зброї і голосування пакета майже 8 місяців. Це дуже серйозний виклик. Я не хочу порівнювати. Я до всіх ставлюся з відповідною повагою. Кожен виконує або виконував своє завдання на своєму місці. Складно сказати, що було би, якби не змінилось керівництво армії. Мені складно сьогодні сказати, і відверто, я не хочу про це говорити. Це питання і розмови після війни», - сказав Зеленський.

 

Президент додав, що треба поважати усіх і бути вдячними усім, хто працює і воює за Україну та захищає державу.

«Я не вважаю, що якщо будь-хто був на місці Сирського, не було б відповідного прориву [росіян на Харківщині]. Я вважаю, він би був. Бо цього хотіли росіяни. У них було завдання зайти і окупувати Харків. Плюс великий у цій ситуації щодо Сирського у тому, що він знає Харків. І це не мало. Він відвойовував його. Відвойовував той регіон. І успішна була операція на Харківщині саме під його командуванням. А це плюс. Але знову таки: мені складно порівнювати. Зупинили - молодці! Не дали окупувати Харків без пакета - молодці! А потім з деталями будемо розбиратися, коли у нас буде пауза», - сказав Зеленський.

Зеленський розповів, чи не шкодує про заміну головнокомандувача ЗСУ - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Юлія Зуб

Джерело матеріала
loader
loader