Хрумке печиво з шоколадом всередині та кульками зовні – це надзвичайно смачний десерт, що має незвичний вигляд. Завдяки цьому, ним із задоволенням будуть насолоджуватись як дорослі, так і діти.
Як приготувати печиво так, щоб воно точно сподобалось всім, в Instagram розповіла фудблогерка з ніком anny cooking. Вона також пояснила, як зробити, щоб шоколад всередині цього десерту залишався рідким.
Інгредієнти на 500-600 гр печива
- Вершкове масло м’яке – 100 гр
- Цукор – 150 гр
- Яйця – 2 шт
- Борошно – 350-400 гр
- Розпушувач – 10 гр
- Ваніль
- Сіль – дрібка
- Кульки з готового сніданку – 200-250 гр
- Шоколад 56% - 2 плитки
Спосіб приготування
1. Спочатку готуємо пісочне тісто. З’єднуємо в мисці м’яке вершкове масло, цукор та ваніль. Збиваємо протягом 5 хвилин до побіління.
2. Додаємо розпушувач та борошно. Замішуємо тісто. Обгортаємо харчовою плівкою та відправляємо у холодильник на 30 хвилин.
3. Тісто розділяємо приблизно на 30 рівних частин.
4. Всередину кожної частини викладаємо шматок шоколаду та викладаємо на застелене пергаментом деко. Трішки притискаємо.
5. Викладаємо зверху шоколадні кульки та також притискаємо.
6. Випікаємо печиво при 180 градусах - 20 хвилин.
7. Після повного охолодження декоруємо розтопленим шоколадом.
На OBOZ.UA є й інші рецепти печива:
- Пісочне печиво
- Печиво на молоці
- Печиво з варенням