Укрзалізниця запустила продаж "бойового чаю" на рейсах далекого сполучення
Укрзалізниця запустила продаж "бойового чаю" на рейсах далекого сполучення

Укрзалізниця запустила продаж "бойового чаю" на рейсах далекого сполучення

Укрзалізниця буде перерахувати десять гривень з кожного пакетику чаю на кейсеваки для пʼяти бойових бригад ЗСУ. Про це 19 липня повідомили у соціальних мережах компанії.

- Відсьогодні на всіх рейсах далекого сполучення доступні 5 видів "Бойового чаю" Gemini, кожен з яких присвячений конкретній бригаді: чорний з бергамотом (53 ОМБр ім. Князя Володимира Мономаха), чорний з лимоном (28 ОМБр ім. Лицарів зимового походу), чорний з перцем (24 ОМБр ім. Короля Данила), травʼяний (54 ОМБр ім. Гетьмана Івана Мазепи), каркаде (30 ОМБр ім. Князя Костянтина Острозького), - розповіли в пресслужбі.

Десять гривень з кожного пакетику чаю будуть перераховані на збір "Залізно поруч", який раніше запустили Укрзалізниця  та фонд "Повернись живим". Ціль збору - 48 мільйонів гривень на евакуаційні автомобілі для бойових медиків, щоб доставляти поранених з переднього краю до стабпунктів і далі, у тому числі до медичних поїздів.

- Ця сума дозволить придбати, обладнати РЕБами та медичним спорядженням 15 нових позашляховиків для потреб медиків 5 бойових бригад Збройних сил, та навчити військових користуватись системами кейсеваків, - пояснили в Укрзалізниці.

Допомогти більше можна також, задонативши на банку або спецрахунок проєкту.

  • 15 липня Ірина Фаріон на гроші, які відсудила у Львівської політехніки, купила дрони для ЗСУ.
  • 22 травня Укрзалізниця замінила постільну білизну у поїздах та зробила її дорожчою на 30 гривень.
Теги за темою
Укрзалізниця
Джерело матеріала
loader
loader