Як приготувати ідеальний гамбургер вдома: три поради
Як приготувати ідеальний гамбургер вдома: три поради

Як приготувати ідеальний гамбургер вдома: три поради

Приготування гамбургерів – це окрема культура та напрямок кулінарії. Не можна просто взяти будь-яку булочку, полити її соусом, додати овочі та котлету і назвати це бургером. Справжні бургери – це мистецтво, яке потрібно пізнавати.

Як приготувати ідеальний гамбургер вдома Business Insider розповів Пет ЛаФріда, людина, яка стоїть на створенням найвідоміших бургерів світу. Він навів три основні поради по вибору м’яса, начинки та булочки.

Вибір м’яса

Як приготувати ідеальний гамбургер вдома: три поради

За словами ЛаФріда, м’ясо для бургера завжди слід купувати у вітчизняних виробників. В такому випадку воно буде найсвіжішим. А ще, варто використовувати саме фермерське м’ясо, тварини для якого були вирощені на натуральних травах та зерні.

Ступінь просмажки котлети для гамбургера повинна бути середньою. Тільки так вона буде по-справжньому соковита та смачна.

Соус

Як приготувати ідеальний гамбургер вдома: три поради

Найкращим соусом для бургера спеціаліст вважає майонез, доповнений скибочками маленького помідора. Томат має бути саме такого розміру, адже тільки тоді він має найкращий смак. Він також завжди додає до страви листя салату, але ніколи не кладе цибулю, адже вона здатна перебити смак всього бургера.

Булочки

Як приготувати ідеальний гамбургер вдома: три поради

ЛаФріда стверджує, що найкращі булочки для гамбургерів – бріош. Саме цей вирід створює не тільки гарний вигляд страви, але й перше враження про нього. Саме булочка – перше, що потравляє до рота, коли куштуєш бургер. Вона повинна мати яскраво виражений смак, але не мати надто хлібної структури.

На OBOZ.UA є й інші корисні поради:

  • Як правильно використовувати пластикові кришки
  • Як правильно готувати бекон
  • Як посмажити картоплю, щоб вона була хрусткою
Джерело матеріала
loader