Відомий композитор порівняв Пугачову та Ротару через їхнє ставлення до війни
Відомий композитор порівняв Пугачову та Ротару через їхнє ставлення до війни

Відомий композитор порівняв Пугачову та Ротару через їхнє ставлення до війни

Олександр Злотник поділився роздумами, чому мовчить Софія Ротару і як поводиться Алла Пугачова.

Співачки Софія Ротару та Алла Пугачова часто протиставлялися одна одній в очах колег і шанувальників, через що між ними, за чутками, була певна напруженість у стосунках. Навіть у питаннях повномасштабної війни в Україні їхні позиції виявилися схожими в цілому, але принципово різними в дрібницях.

Рішення Софії Ротару мовчати про воєнні злочини країни-окупанта, час від часу лаконічно висловлюючи свою солідарність з Україною та українцями, багатьом здалася незрозумілою. Так композитор і автор пісень Олександр Злотник, який раніше тісно співпрацював з "хуторянкою" Ротару, виявився не менш здивованим прийнятими співачкою рішеннями.

"За час війни ми з нею не мали ніяких розмов, тому звідки я знаю (чому Ротару мовчить - прим. редактора)? Кожен вибирає свій шлях. Мене ви чуєте, ще багатьох - також, а когось - не чуєте. Я не можу сказати, чому вона обрала таку позицію. Це знає лише сама Соня", - каже Злотник в інтерв'ю для Oboz.ua.

Що ж стосується Пугачової, то тут композитор не здивований, що Примадонна ухвалила рішення покинути рф, і більш активно й емоційно висловлює своє невдоволення війною в Україні та керівництвом країни-окупанта.

"А Пугачова завжди мала свою думку, свою позицію. І треба сказати, що вона багатьом артистам за своє життя допомагала пробитися. А кому допомогла Соня? От вам і відповідь... Є люди, для яких матеріальні речі - це дуже важливо", - розмірковує автор пісень.

Хто така Софія Ротару

Софія Михайлівна Ротару - радянська й українська естрадна співачка (сопрано) та акторка. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, автор пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю родиною. 18 вересня 2022 року у своєму Instagram Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ з проханням включити її до списку "іноагентів". Її чоловік Максим Галкін вже внесений до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Останні зіркові новини:

Раніше українська співачка Христина Соловій розповіла про нечуваний борг Святославу Вакарчуку, який був її наставником і, донедавна, музичним продюсером.

Також стало відомо, що зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька опинилася в лікарні. Акторці знадобилася крапельниця, щоб вона могла прийти до тями.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader