Зеленський висловився про план Трампа закінчити війну "за 24 години"
Зеленський висловився про план Трампа закінчити війну "за 24 години"

Зеленський висловився про план Трампа закінчити війну "за 24 години"

Президент України Володимир Зеленський заявив про непохитну позицію України щодо територіальної цілісності країни. Він наголосив, що жодна сила у світі не зможе змусити Україну віддати свої території Росії заради швидкого завершення війни.

Про це він сказав в інтерв'ю ВВС.

Коментуючи торішню заяву екс-президента США Дональда Трампа про можливість завершення російсько-української війни за 24 години, Зеленський зазначив, що такий сценарій вимагає від України припинення бойових дій та передачі окупованих територій Росії. На думку українського лідера, це б дозволило Володимиру Путіну створити видимість перемоги для свого суспільства і світу, але Україна ніколи не погодиться на такий крок.

"Це дуже простий шлях, але ми ніколи на це не підемо, ніколи. І не існує жодної людини у світі, яка може змусити нас це зробити, тому що йдеться не про одного президента чи десяти людей, йдеться про націю", - Заявив Зеленський.

Відповідаючи на запитання про висловлювання республіканця Джей Ді Венса, нещодавно обраного Трампом кандидатом на посаду віце-президента, про його байдужість до подій в Україні, Зеленський припустив, що американський політик насправді не розуміє ситуації у країні.

Нагадаємо, раніше Трамп заявляв, що може закінчити війну "за 24 години".

Теги за темою
Володимир Зеленський Володимир Путін Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader