Тост з авокадо – це ідеальний варіант сніданку. Він поживний, смачний та готується дуже швидко. Завдяки своїм властивостям він надасть організму сили та енергію до самого обіду.
Як приготувати найкращий тост з авокадо нещодавно розповів Greatist. На його приготування потрібно буде витратити лишень 15 хвилин.
Інгредієнти
- Червона цибуля – 1 шт
- Білий оцет – 1,5 скл
- Цукор – ¼ скл
- Сіль – 2 ч.л.
- Вода – 1 скл
- Лавровий лист – 1 шт
- Кінза – 1 ч.л.
- Насіння гірчиці – ½ ч.л.
- Чорний перець горошком – ½ ч.л.
- Часник – 2 зуб
- Авокадо – ½ шт
- Цільнозерновий хліб – 1 скибка
- Лимонний сік – 1 ч.л.
- Маринована цибуля
- Мікрокінза
- Пластівці червоного перцю
Спосіб приготування
1. Спочатку готуємо мариновану цибулю. Шинкуємо овоч та складаємо у скляну миску.
2. У сотейник додаємо оцет, цукор, сіль, воду, лавровий лист, кінзу, насіння гірчиці, чорний перець та часник. Доводимо до кипіння та варимо поки цукор не розчиниться.
3. Заливаємо маринадом цибулю та даємо настоятись, допоки рідина не стане кімнатної температури.
4. Перекладаємо цибулю у герметичну ємність та відправляємо у холодильник на 2 години.
5. Скибочки авокадо розминаємо виделкою та викладаємо на тост. Збризкуємо лимоном та додаємо сіль.
6. Зверху викладаємо мариновану цибулю, мікрокінзу та пластівці червоного перцю. Подаємо до столу.
На OBOZ.UA є й інші рецепти тостів:
- Тост з авокадо та яйцем
- Тост з сиром
- Тост на перекус