Сезонні соковиті баклажани – це ідеальний продукт для приготування ситної вечері. Поєднайте його з фаршем, сиром та різноманітними овочами. Страва вийде поживною і достатньо не жирною, тому що запікається в духовці.
Ідея приготування запечених баклажанів на вечерю опублікована на кулінарній сторінці recipe world x в Instagram. Можна одразу розкласти порційно і так запекти.
Інгредієнти:
- фарш яловичий
- помідори у власному соку
- помідори свіжі
- моцарела
- баклажани
- кінза
- сіль, перець, хмелі-сунелі, паприка
Спосіб приготування:
1. Баклажани нарізати на кружечки.
2. Обсмажити до рум’яної скоринки.
3. Фарш обсмажити зі спеціями.
4. Додати помідори у власному соку та кінзу.
5. У форму для запікання викласти фарш і по черзі розкласти баклажани, сир та помідори.
6. Випікати в розігрітій духовці 15-20 хвилин за температури 190 градусів.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мусака з баклажанами
- Хашлама з баклажанами
- Тушкована свинина з баклажанами