Три знаки відчують зміни до кінця липня: на кого найбільше вплинула повня
Три знаки відчують зміни до кінця липня: на кого найбільше вплинула повня

Три знаки відчують зміни до кінця липня: на кого найбільше вплинула повня

22 липня Сонце переходить у знак Лева. Це сильний, сміливий та амбітний знак, що завжди прагне бути в центрі уваги. В цей період може проявлятися боротьба за владу, відчуття вимушених змін, закінчення, протистояння та несподівані одкровення.

Плутон у повні вивільнить потужну енергію, яка найбільше вплине на трьох знаків зодіаку. Астрологи кажуть, що Дівам, Рибам та Водоліям доведеться пережити непростий період.

Діва

Сонце входить у ваш 12-й дім у понеділок, починаючи місячний період, протягом якого ваші підсвідомі проблеми та страхи будуть мати особливо сильний вплив. Плутон проходить через ваш 6-й дім роботи та здоров’я. Якщо ви відчуваєте проблеми зі здоров’ям, зараз саме час звернутися до лікаря.

Транзит може означати внутрішню боротьбу за владу або проблеми з кимось, хто збуджує ваші емоції та потенційно викликає погані спогади. Настав час примиритися з власними підсвідомими страхами. Зустріч Місяця з Нептуном у четвер може змусити вас почуватися трохи пригніченими або розгубленими. Це не час для початку важливих справ.

Водолій

Аспект Сонця та Плутона стосується боротьби за владу, але він може вплинути на деякі інші сфери вашого життя. Крім того, ви можете самі створити боротьбу за владу, якщо будете занадто вимогливими або не приділятимете достатньо уваги турботам чи проблемам інших людей.

Будь-які неспритливі події, пов’язані з повнею, зазвичай відбуваються протягом наступних днів після його місячного піку. 12-й дім керує підсвідомістю, і цей місяць підніме будь-які невирішені ваші проблеми. Цього тижня ви можете більше бути на самоті. Також ви можете отримати несподівані новини. Будьте обережні, особливо за кермом.

Риби

Доведеться звернути увагу на проблеми зі здоров’ям – саме час звернутися до лікаря. Інакше цей аспект може вплинути на вашу роботу. Найкраще на кілька днів обходити стороною спірні питання і не дозволяти негативній енергії впливати на ваше самопочуття.

Ближче до вівторка квадрат Місяця до Марса може викликати конфлікти з членами родини. У середу Місяць з’єднається з Сатурном, що може стати подвійним ударом. Ви можете відчувати себе виснаженим, розчарованим та стомленими. Як правило, це інтенсивний, але короткий період, який може викликати глибокі емоції. Ваша підсвідомість може викликати страхи чи неприємні спогади.

Також OBOZ.UA розповідав, яким знакам варто зайнятися творчістю влітку-2024.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader