АРМА розпочинає оцінку майна ТРЦ Gulliver
АРМА розпочинає оцінку майна ТРЦ Gulliver

АРМА розпочинає оцінку майна ТРЦ Gulliver

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) із залученням правоохоронних органів та субʼєктів оціночної діяльності розпочинає огляд та оцінку переданого йому в управління нерухомого майна ТРЦ Gulliver.

Про це повідомила у Телеграмі голова Нацагентства Олена Дума, передає Укрінформ.

«Відповідно до ст.19-20 спеціального закону про АРМА, Нацгентство розпочинає огляд та оцінку арештованого активу із залученням правоохоронних органів та субʼєктів оціночної діяльності відповідно. Роботу вже розпочато», - йдеться в повідомленні.

В АРМА наголошують, що підставою для проведення оцінки стало отримання ухвали Шевченківського районного суду міста Києва від 3 червня 2024 року та ухвали Київського апеляційного суду від 25 червня 2024 року, якими задоволено клопотання прокурора ОГП про передачу майна в управління АРМА.

Дума підкреслює, що йдеться виключно про нерухоме майно (нежитлові приміщення). Вона назвала безпідставними заяви з боку одного з банків щодо арешту рахунків, які можуть призвести до невиконання кредитних зобовʼязань.

«Хочу зазначити, що агентству не передавались в управління корпоративні права та грошові кошти, що знаходяться на рахунках ТОВ «Три О» (ТРЦ «Гулівер»). Відповідно, права будь-якої фінансової установи як кредитора ніяким чином не порушені. Виконання кредитних зобовʼязань повністю залежить від позичальника та його бажання їх виконувати», - зауважила Дума.

Як повідомлялося, на початку червня у межах кримінального провадження про несплату податків суд ухвалив рішення про передачу ТРЦ «Гулівер» в управління АРМА.

Теги за темою
Суд
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader