Гелі для прання з Німеччини
Гелі для прання з Німеччини

Гелі для прання з Німеччини

Сьогодні вибір засобів побутової хімії надзвичайно різноманітний. Навіть придбання  звичайного прального засобу потребує зробити вибір на користь одного з варіантів. Ви можете купити багаторазово перевірений Персил порошок або новомодні капсули для прання, переглянути пропозиції за запитом «стиральный порошок-автомат» або відразу перейти на сторінку https://sawash.com.ua/ua/stirka/geli-dlya-stirki/ та обрати сучасний рідкий пральний засіб. Чи є принципова різниця між різними категоріями пральних засобів? 

Порошок або гель: в чому різниця?

Звісно, найбільш очевидна перевага рідких пральних засобів – це максимально легке розчинення їх у воді. Проте, це далеко не всі відмінності між гелем та пральним порошком.

Чи знаєте ви, що:

  • Навіть недорогі гелі для прання не містять фосфатів та інших небезпечних компонентів, що часто додають у порошки для покращення розчинності у воді. Отже, гелі задають меншої шкоди шкірі при ручному пранні та безпечні для екології.
  • «Гель для стирки» - один з найпопулярніших запитів в інтернеті. Ці засоби не пошкоджують тканини та безпечні для пральної машини. Вони відмінно очищують різні види тканин, попри знижений вміст ПАР та відсутність вибілювальних компонентів. 
  • Рідкі пральні засоби, завдяки високій розчинності у теплій та прохолодній воді, краще за порошки видаляються з тканини при полосканні. Отже, маємо можливість економити воду та електроенергію.
  • Економне використання – стандартного пакування гелю для прання вистачає на тривалий час.

Отже, якісний гель для прання – це справжній порятунок, якщо ви не готові переплачувати за електроенергію, воду та пральний засіб. А ваші речі відмінно випрані та мають приємний аромат.

Гелі для прання з Німеччини - Фото 1

Що обрати?

Сьогодні більшість українських господинь надає перевагу гелям для прання, що виготовлені в Німеччині. Серед найбільш популярних - бренди Denkmit, Ariel, Persil, Lenor, Dash. В асортименті представлені засоби:

  • для прання білих та кольорових речей;
  • для дитячої білизни та чутливої шкіри;
  • для делікатних волокон – шовку, вовни тощо.

Де купити?

Інтернет-магазин «SaWash» пропонує широкий асортимент рідких пральних засобів. Тут ви можете купить denkmit в Украине  та знайти іншу високоякісну продукцію найпопулярніших торгових марок з Німеччини та інших країни Європи. В наявності сертифіковані, високоякісні пральні засоби, які ви можете просто зараз замовити за доступними цінами, з доставкою Україною. 

 

 

Джерело матеріала
loader
loader