Якщо ви просто висипаєте оливки на тарілку і подаєте їх на стіл у такому вигляді, саме час припинити робити це.
Як оригінально та красиво подати оливки на стіл, в Instagram розповіла фудблогерка Інні Ключник. Вона стверджує, що ваші гості будуть здивовані виглядом цієї закуски, а також її цікавим смаком.
Інгредієнти
- Оливки
- Фета або бриндза
- Часник
- Лимон
- Базилік
- Олія
Спосіб приготування
1. Висипаємо оливки в банку, відділяючи розсіл.
2. Додаємо подрібнений часник.
3. Лимон нарізаємо на кружальця та додаємо два з них у банку.
4. Фету або бриндзу нарізаємо кубиками і також додаємо до оливок.
5. Додаємо 1 ч.л. сушеного базиліка за заливаємо все олією.
6. Закриваємо банку кришкою та даємо трішки настоятись.
На OBOZ.UA є й інші рецепти закусок:
- З помідорів
- З баклажанів
- З лаваша