Мариновані кабачки з часником: як швидко приготувати смачну закуску
Мариновані кабачки з часником: як швидко приготувати смачну закуску

Мариновані кабачки з часником: як швидко приготувати смачну закуску

Кабачки – це універсальний овоч, з якого можна приготувати багато різноманітних страв. Наприклад, з них виходить дуже смачна швидка закуска, яка чудово підійде для пікніку.

Як приготувати мариновані кабачки з часником, які стануть гарним доповненням до смаженого м’яса, в Instagram розповіла фудблогерка Ліза Глінська. Виявляється, їх приготувати не важче за звичайні огірки.

Мариновані кабачки з часником: як швидко приготувати смачну закуску

Інгредієнти

  • Кабачки або цукіні – 1 кг
  • Сіль – 1 ст.л.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Часник – 4-5 зуб
  • Кріп
  • Лавровий лист
  • Оцет – 1 ст.л.

Спосіб приготування

1. Беремо 2 невеликі пакети, ставимо їх один в один. Попередньо миємо кабачки, нарізаємо їх на 8 частин і поміщаємо в пакети.

2. Нарізаємо кріп, додаємо до кабачків

3. Нарізаємо часник, відправляємо до кабачків.

Мариновані кабачки з часником: як швидко приготувати смачну закуску

4. Додаємо лавровий лист, сіль, цукор і оцет.

Мариновані кабачки з часником: як швидко приготувати смачну закуску

5. Перемішуємо. Залишаємо в холодильнику на 10-12 годин і періодично перемішуємо.

На OBOZ.UA є й інші рецепти кабачків:

  • Мариновані кабачки за 30 хвилин
  • Швидкі мариновані кабачки
  • Швидкі кабачки слайсами
Джерело матеріала
loader