Кабачки – це універсальний овоч, з якого можна приготувати багато різноманітних страв. Наприклад, з них виходить дуже смачна швидка закуска, яка чудово підійде для пікніку.
Як приготувати мариновані кабачки з часником, які стануть гарним доповненням до смаженого м’яса, в Instagram розповіла фудблогерка Ліза Глінська. Виявляється, їх приготувати не важче за звичайні огірки.
Інгредієнти
- Кабачки або цукіні – 1 кг
- Сіль – 1 ст.л.
- Цукор – 1 ч.л.
- Часник – 4-5 зуб
- Кріп
- Лавровий лист
- Оцет – 1 ст.л.
Спосіб приготування
1. Беремо 2 невеликі пакети, ставимо їх один в один. Попередньо миємо кабачки, нарізаємо їх на 8 частин і поміщаємо в пакети.
2. Нарізаємо кріп, додаємо до кабачків
3. Нарізаємо часник, відправляємо до кабачків.
4. Додаємо лавровий лист, сіль, цукор і оцет.
5. Перемішуємо. Залишаємо в холодильнику на 10-12 годин і періодично перемішуємо.
На OBOZ.UA є й інші рецепти кабачків:
- Мариновані кабачки за 30 хвилин
- Швидкі мариновані кабачки
- Швидкі кабачки слайсами