Сирна галета з персиками: дізнаєтесь, як зробити тісто дуже м’яким
Сирна галета з персиками: дізнаєтесь, як зробити тісто дуже м’яким

Сирна галета з персиками: дізнаєтесь, як зробити тісто дуже м’яким

Сирна галета з персиками – це смачна страва, що чудово підходить як в якості доповнення до кави чи чаю, так і для перекусу. Смачна, ніжна та неймовірно ароматна випічка точно сподобається всім, хто її куштуватиме.

Як правильно приготувати тісто для галети, в Instagram розповіла фудблогерка Анна Філь. Вона також показала, скільки персиків слід давати у начинку, щоб вона не потекла.

Сирна галета з персиками: дізнаєтесь, як зробити тісто дуже м’яким

Спосіб приготування

  • Кисломолочний сир – 250 гр
  • Цукор – 50 гр
  • Ванільний цукор – 1 уп
  • Вершкове масло – 100 гр
  • Борошно – 200 гр
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ч.л.

Спосіб приготування

1. В кисломолочний сир додаємо цукор, ванільний цукор і м’яке масло розтираємо ложкою.

2. Додаємо борошно і розпушувач. Замішуємо тісто. Тісто має вийти густе, не липнути до рук, але водночас м’яке і еластичне.

Сирна галета з персиками: дізнаєтесь, як зробити тісто дуже м’яким

3. Розкачуємо тісто в формі кола відразу на пергаменті.

Сирна галета з персиками: дізнаєтесь, як зробити тісто дуже м’яким

4. Середину рівномірно присипаємо крохмалем, викладаємо нарізані персики і присипаємо зверху цукром.

5. Випікаємо в попередньо розігрітій до 180° духовці 25-30хвилин.

На OBOZ.UA є й інші рецепти галет:

  • Галета з персиками без яєць та дріжджів
  • Галета з яблуками
  • Галета з чорницею
Джерело матеріала
loader
loader