Сирна галета з персиками – це смачна страва, що чудово підходить як в якості доповнення до кави чи чаю, так і для перекусу. Смачна, ніжна та неймовірно ароматна випічка точно сподобається всім, хто її куштуватиме.
Як правильно приготувати тісто для галети, в Instagram розповіла фудблогерка Анна Філь. Вона також показала, скільки персиків слід давати у начинку, щоб вона не потекла.
Спосіб приготування
- Кисломолочний сир – 250 гр
- Цукор – 50 гр
- Ванільний цукор – 1 уп
- Вершкове масло – 100 гр
- Борошно – 200 гр
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ч.л.
Спосіб приготування
1. В кисломолочний сир додаємо цукор, ванільний цукор і м’яке масло розтираємо ложкою.
2. Додаємо борошно і розпушувач. Замішуємо тісто. Тісто має вийти густе, не липнути до рук, але водночас м’яке і еластичне.
3. Розкачуємо тісто в формі кола відразу на пергаменті.
4. Середину рівномірно присипаємо крохмалем, викладаємо нарізані персики і присипаємо зверху цукром.
5. Випікаємо в попередньо розігрітій до 180° духовці 25-30хвилин.
На OBOZ.UA є й інші рецепти галет:
- Галета з персиками без яєць та дріжджів
- Галета з яблуками
- Галета з чорницею