Фіналістка проєкту "Мастер Шеф - 12" Ольга Рябенко на своїй сторінці в Instagram показала, як приготувати смачнющий омлет із морквою, сиром і тунцем.
"Морква додає солодку нотку і яскравий колір, а тунець забезпечує його білками та корисними жирними кислотами омега-3", – відзначила "Мастер Шеф" Ольга Рябенко.
Для приготування омлету "Мастер Шеф" Ольга Рябенко бере такі інгредієнти:
- морква – 1 шт.
- сир твердий – невеликий шматок
- яйця – 2 шт.
- тунець консервований – 1 баночка
- сіль і мелений чорний перець – за смаком
- олія для смаження
- зелена цибуля – для подачі
Моркву "Мастер Шеф" Ольга Рябенко чистить та натирає на крупній тертці. До тертої моркви додаємо яйця, консервований тунець і твердий сир, також натертий на крупній тертці. Додаємо сіль, перець за смаком і перемішуємо все до однорідності.
Готувати такий омлет треба на розігрітій пательні з невеликою кількістю олії. Викладаємо яєчно-морквяно-рибну масу на пательню та розрівнюємо її за допомогою лопатки. Смажимо омлет до золотистості з обох боків, перевертаючи його за допомогою тарілки.
Готовий омлет "Мастер Шеф" Ольга Рябенко посипає дрібно нарізаною зеленою цибулею – і сніданок готовий.
"Такий омлет швидко готується і неодмінно сподобається всім членам вашої родини)", – додала зірка "Мастер Шеф".
Останні новини України:
Краще за шарлотку: рецепт запіканки з яблуком від переможниці "Зважені та щасливі".
Замість звичайного шашлику: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачнющого мʼяса.
Треба лише 10 хвилин: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачної пасти з кабачка.