Ніжне кабачкове рагу: рецепт, знайомий з дитинства
Ніжне кабачкове рагу: рецепт, знайомий з дитинства

Ніжне кабачкове рагу: рецепт, знайомий з дитинства

Кабачкове рагу – це страва, добре знайома всім з дитинства. Вона не тільки смачна та ніжна, але й достатньо бюджетна. А ще, готується швидко та не потребує спеціальних навичок.

Як приготувати кабачкове рагу в Instagram розповіла фудблогерка з ніком anny.cooking. Вона також додала, що родзинкою цієї страви є смачний вершковий соус.

Ніжне кабачкове рагу: рецепт, знайомий з дитинства

Інгредієнти

  • Кабачок – 1 шт
  • Цибуля – ½ шт
  • Перець – ½ шт
  • Часник – 2 зуб
  • Помідори великі – 2 шт
  • Морква середня – 1 шт
  • Сіль – ½ ч.л.
  • Перець – ½ ч.л.
  • Орегано – ½ ч.л.
  • Духмяний перець – декілька горошин
  • Лавровий лист
  • Вершки 33% - 200 мл
  • Молоко – 100 мл

Спосіб приготування

1. Кабачки нарізаємо невеликими половинками кілець. Перець, цибулю, часник та томат нарізаємо невеликими кубиками. Моркву натираємо на середній терці.

Ніжне кабачкове рагу: рецепт, знайомий з дитинства

2. На сухій пательні обсмажуємо кабачки до золотавості.

3. Розтоплюємо вершкове масло та обсмажуємо на пательні всі овочі, крім томатів, протягом 5 хвилин.

Ніжне кабачкове рагу: рецепт, знайомий з дитинства

4. Додаємо помідори та кабачки. Накриваємо кришкою та тушкуємо протягом 10 хвилин помішуючи.

Ніжне кабачкове рагу: рецепт, знайомий з дитинства

5. Додаємо сіль та спеції, вливаємо вершки та молоко. Прогріваємо і подаємо до столу.

На  OBOZ.UA є й інші рецепти приготування рагу:

  • Овочеве рагу з квасолею
  • Овочеве рагу з м’ясом
  • Овочеве рагу з картоплею
Джерело матеріала
loader
loader