/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F1f045dce7d53e5947fbfda7e746852a6.png)
Ніжне кабачкове рагу: рецепт, знайомий з дитинства
Кабачкове рагу – це страва, добре знайома всім з дитинства. Вона не тільки смачна та ніжна, але й достатньо бюджетна. А ще, готується швидко та не потребує спеціальних навичок.
Як приготувати кабачкове рагу в Instagram розповіла фудблогерка з ніком anny.cooking. Вона також додала, що родзинкою цієї страви є смачний вершковий соус.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fff88d6ebfe9524b88c0a4f560c0d559f.png)
Інгредієнти
- Кабачок – 1 шт
- Цибуля – ½ шт
- Перець – ½ шт
- Часник – 2 зуб
- Помідори великі – 2 шт
- Морква середня – 1 шт
- Сіль – ½ ч.л.
- Перець – ½ ч.л.
- Орегано – ½ ч.л.
- Духмяний перець – декілька горошин
- Лавровий лист
- Вершки 33% - 200 мл
- Молоко – 100 мл
Спосіб приготування
1. Кабачки нарізаємо невеликими половинками кілець. Перець, цибулю, часник та томат нарізаємо невеликими кубиками. Моркву натираємо на середній терці.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ff838255e7e6d9327c448a4a16a4380d9.png)
2. На сухій пательні обсмажуємо кабачки до золотавості.
3. Розтоплюємо вершкове масло та обсмажуємо на пательні всі овочі, крім томатів, протягом 5 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd08f3ef952cf0791e199e4aa00bd6528.png)
4. Додаємо помідори та кабачки. Накриваємо кришкою та тушкуємо протягом 10 хвилин помішуючи.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F0c9dbb8d21edca56f9f4f38ec3c48fb8.png)
5. Додаємо сіль та спеції, вливаємо вершки та молоко. Прогріваємо і подаємо до столу.
На OBOZ.UA є й інші рецепти приготування рагу:
- Овочеве рагу з квасолею
- Овочеве рагу з м’ясом
- Овочеве рагу з картоплею

