Кабачкові оладки по-новому: розповідаємо, що додати для яскравого смаку
Кабачкові оладки по-новому: розповідаємо, що додати для яскравого смаку

Кабачкові оладки по-новому: розповідаємо, що додати для яскравого смаку

З кабачків можна готувати дуже багато смачних та легких страв, наприклад, кабачкову ікру, оладки, суп, запіканки.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних оладок із кабачка, із сушеним часником та борошном.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • 1 кабачок (300-350 р.)
  • 1 яйце
  • сіль
  • чорний перець
  • сушений/свіжий часник
  • 3-4 ст. борошна

Спосіб приготування:

1. Кабачок натріть на великій тертці, додайте яйце, сіль, перець, часник і добре перемішуємо.

Основа для оладок

2. Всипте борошно і замісіть однорідне тісто.

Посмажте з двох боків оладки та подавайте зі сметаною!

Готові оладки

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Мусака з кабачків
  • Соті з кабачків
  • Салат з кабачків по-корейськи
Джерело матеріала
loader
loader