Кабачкова намазка з плавленим сиром: рецепт дуже смачної та бюджетної закуски
Кабачкова намазка з плавленим сиром: рецепт дуже смачної та бюджетної закуски

Кабачкова намазка з плавленим сиром: рецепт дуже смачної та бюджетної закуски

Смачні намазки можна готувати із овочів, сиру, тунця, запеченої скумбрії. Для пікантного смаку додайте часник, спеції, зелень.

Намазка із кабачка

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної та корисної намазки з кабачка, з плавленим сиром та часником.

Рецепт намазки

Інгредієнти:

  • кабачок
  • плавлені сирки 2 шт
  • спеції
  • часник
  • олія 1-2 ст.л для смаження

Спосіб приготування:

1. Кабачки помийте, поріжте кубиками. Готуйте на сковороді 10-15 хвилин, накрийте кришкою періодично помішуємо.

Тушкований кабачок

2. Часник туди видавлюємо, солимо, перчимо, перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 5. Воду додавати не потрібно. Якщо кабачки готові, а соку все ще багато, залиште на кілька хвилин їх на вогні без кришки, тільки стежте, щоб вони не смажилися!

Основа для закуски

3. Перекладіть кабачки в блендер, додаємо плавлені сири. Подрібнюємо разом до однорідності.

Готова намазка

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Мариновані кабачки з листя смородини
  • Мариновані кабачки за 5 хвилин
  • Швидкі кабачки з яблучним оцтом
Джерело матеріала
loader
loader