Смачні намазки можна готувати із овочів, сиру, тунця, запеченої скумбрії. Для пікантного смаку додайте часник, спеції, зелень.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної та корисної намазки з кабачка, з плавленим сиром та часником.
Інгредієнти:
- кабачок
- плавлені сирки 2 шт
- спеції
- часник
- олія 1-2 ст.л для смаження
Спосіб приготування:
1. Кабачки помийте, поріжте кубиками. Готуйте на сковороді 10-15 хвилин, накрийте кришкою періодично помішуємо.
2. Часник туди видавлюємо, солимо, перчимо, перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 5. Воду додавати не потрібно. Якщо кабачки готові, а соку все ще багато, залиште на кілька хвилин їх на вогні без кришки, тільки стежте, щоб вони не смажилися!
3. Перекладіть кабачки в блендер, додаємо плавлені сири. Подрібнюємо разом до однорідності.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мариновані кабачки з листя смородини
- Мариновані кабачки за 5 хвилин
- Швидкі кабачки з яблучним оцтом