Із запеченого болгарського перцю можна зробити дуже апетитну і просту закуску. Для неї овоч потрібно запекти. У готові шматочки дуже смачно загорнути фету.
Ідея приготування пікантного маринованого перцю з фетою опублікована на сторінці фудблогерки Іванни з ніком ivanka.family в Instagram. Для маринаду знадобиться всього 3 інгредієнти.
Інгредієнти:
- болгарський перець – 2 шт.
- сир фета – 100 г
Інгредієнти для маринаду:
- соєвий соус – 3 ст.л.
- олія – 2 ст.л.
- лимонний сік – 1 ст.л.
Спосіб приготування:
1. Болгарський перець нарізати на смужки, шириною 4-5 см.
2. Додати соєвий соус, олію та лимонний сік.
3. Перемішати та залишити на 10 хвилин маринуватись.
4. Смажити на грилі або на мангалі до м‘якості (щоб перчик можна було скрутити).
5. У кожну перчинку покласти шматочок фети і закрутити.
6. Зафіксувати шпажкою і можна подавати.
7. За бажанням можна полити зверху бальзамічним кремом.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Перець, фарширований морквою
- Перець, фарширований сиром
- Перець, фарширований баклажанами