Не овочі: розповідаємо, що любить їсти та готувати Ольга Харлан
Не овочі: розповідаємо, що любить їсти та готувати Ольга Харлан

Не овочі: розповідаємо, що любить їсти та готувати Ольга Харлан

Топова українська спортсменка, фехтувальниця Ольга Харлан, яка ввечері 3 серпня у складі української жіночої збірної здобула золоту медаль на Олімпіаді-2024 у Парижі, раніше розповіла в Instagram про свої харчові уподобання і про те, що вона готує для свого бойфренда.

Редакція FoodOboz розповідає, як приготувати смачні та корисні седвічі з рибою, сиром та листям салату за рецептом Ольги Харлан.

Інгредієнти:

  • Підкопчений лосось – 200 г
  • Сир "Фета" – 180 г
  • Хліб – 8 шматочків
  • Чорний перець – 0,5 ч. л.
  • Сік лимона – за смаком
  • Листя салату – для прикраси

Спосіб приготування:

1. "Фету" потрібно розім'яти виделкою та намазати товстим шаром на скибочки хліба. Зверху поперчіть і покладіть листя салату.

З чого приготувати смачні та ситні сендвічі

2. Лосось наріжте невеликими шматочками, викладіть рибу зверху на зелень, полийте соком лимона і можна їсти!

Готовий сендвіч

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Бутерброди з печінкою тріски
  • Бутерброди з ківі
  • Бутерброди з авокадо
Джерело матеріала
loader
loader