Корисна лазанья з кабачка, з фаршем та тертим сиром для вечері: буде смачнішою, ніж класична
Корисна лазанья з кабачка, з фаршем та тертим сиром для вечері: буде смачнішою, ніж класична

Корисна лазанья з кабачка, з фаршем та тертим сиром для вечері: буде смачнішою, ніж класична

Лазанью влітку краще готувати зі свіжих та корисних овочів, наприклад з кабачка, баклажану, обов'язково додаючи м'ясний фарш та томатну пасту. Для ніжного смаку та приємного аромату додайте тертий пармезан.

Як з кабачків приготувати смачну лазанью

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної, легкої та соковитої лазаньї з кабачків, з м'ясним фаршем та сиром.

Рецепт лазаньї

Інгредієнти:

  • кабачок
  • фарш
  • цибуля 
  • часник
  • томатний соус
  • сир
  • сіль/спеції

Спосіб приготування:

1. Кабачок поріжте на слайси.

Свіжі кабачки

2. Фарш посмажте з цибулею, часником, томатним соусом та спеціями.

Фарш для страви

3. Зберіть лазанью: викладіть у форму для запікання шарами кабачки, фарш і так, доки не закінчаться інгредієнти.

Приготування страви

4. Обов'язково присипте тертим сиром і запікайте 40 хвилин при 200 градусах.

Готова лазанья

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Італійська лазанья
  • Овочева лазанья
  • Лазанья з соусом бешамель
Джерело матеріала
loader
loader