Лазанью влітку краще готувати зі свіжих та корисних овочів, наприклад з кабачка, баклажану, обов'язково додаючи м'ясний фарш та томатну пасту. Для ніжного смаку та приємного аромату додайте тертий пармезан.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної, легкої та соковитої лазаньї з кабачків, з м'ясним фаршем та сиром.
Інгредієнти:
- кабачок
- фарш
- цибуля
- часник
- томатний соус
- сир
- сіль/спеції
Спосіб приготування:
1. Кабачок поріжте на слайси.
2. Фарш посмажте з цибулею, часником, томатним соусом та спеціями.
3. Зберіть лазанью: викладіть у форму для запікання шарами кабачки, фарш і так, доки не закінчаться інгредієнти.
4. Обов'язково присипте тертим сиром і запікайте 40 хвилин при 200 градусах.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Італійська лазанья
- Овочева лазанья
- Лазанья з соусом бешамель