УЗ повідомила, коли вокзал Суджі відкриється для пасажирів
УЗ повідомила, коли вокзал Суджі відкриється для пасажирів

УЗ повідомила, коли вокзал Суджі відкриється для пасажирів

Укрзалізниця іронічно прокоментувала припинення роботи російських станцій через нібито прорив ЗСУ у Курській області РФ.

Укрзалізниця "поінформувала", коли залізничні станції у російських містах Курської області відновлять роботу.

Про це УЗ написала у коментарі на допис українського військовослужбовця Олександра Рудоманова.

"Укрзалізниця, як так? Не встигли почати працювати, так обмежили висадку/посадку пасажирів!!! ганьба!!!!" - саркастично написав Рудоманов.

На це УЗ відповіла так само з іронією: "Вітаємо, пане Олександре! Вокзали на станціях Суджа, Корєнєво та Псел (Курська область РФ - ред.) тимчасово закриті для гостей та місцевих мешканців з міркувань безпеки. Цей захід вжито у зв'язку з нестабільною обстановкою в регіоні, де дії противника продовжуються, і ризики для громадян підвищені. Збройні Сили України активно працюють над стабілізацією ситуації, і як тільки загрозу буде усунуто, вокзали відчинять свої двері для пасажирів. Пасажири та мешканці навколишніх населених пунктів можуть бути впевнені, що їхня безпека є головним пріоритетом. Слідкуйте за новинами та оновленнями, щоб бути в курсі відновлення роботи вокзалів та повернення до нормального життя", - написали в УЗ.

Зазначимо, що 6 серпня, російські пропагандисти повідомили про нібито рейд українських сил до Курської області РФ. Українська сторона цю інформацію досі не коментує.

  • Прорив в Курській області: військовий експерт припустив можливу мету операції
  • "Курська народна республіка": як Україна вкотре надавила на болюче місце Путіна та що про це кажуть на Заході
  • У Зеленського назвали причини початку боїв у Курської області
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader