Цей рецепт кукурудзи від зірки "Мастер Шеф" універсальний, він підійде як для молодих качанів, так і для старих, або для тих, що довго лежали та вже підсохли.
"Купив значить три качани і забув за них на 2 тижні в холодильнику. Бідні аж скукожились. Вершкове масло і пічка - гарний порятунок в даній ситуації", – розповів учасник "Мастер Шеф" Олександр Гриценко на своїй сторінці в Instagram.
Молода кукурудза ідеально смакує вареною, вона завжди мʼяка та ніжна, а от стару треба довго варити і все одно вона вже не буде такою, а за цим рецептом будь-яка кукурудза виходить максимально смачною.
Спершу потрібно зробити помазку для кукурудзи. Для цього "Мастер Шеф" Олександр Гриценко змішує такі інгредієнти:
- вершкове масло (мʼяке) - 50 г
- мед - 20 г
- часник (натертий) - 10 г
- сіль, перець чорний мелений, копчена паприка, італійські трави - по 1 щіпці
Курурудзу зачищаємо від листя та волосся та добре змащуємо вершковим маслом зі спеціями. Кожен качан "Мастер Шеф" Олександр Гриценко окремо загортає в фольгу та відправляє в розігріту до 180 градусів духовку: молоду на 20 хвилин, а стару на 30 хвилин.
Розгортаємо кукурудзу і можна насолоджуватися. Для ще більшого аромату "Мастер Шеф" Олександр Гриценко додатково обпалив качани пальником, але це робити не обовʼязково.
Останні новини України:
Ідеальне поєднання: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт соковитого мʼяса зі сливами.
Не шкодуйте сиру: рецепт лінивого хачапурі на пательні, готується дуже швидко.
Котлети будуть смачними та соковитими: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво видав простий рецепт.