Президент анонсував програму підтримки для підприємців до 25 років
Президент анонсував програму підтримки для підприємців до 25 років

Президент анонсував програму підтримки для підприємців до 25 років


На Українському молодіжному форумі президент Володимир Зеленський представив кілька програм підтримки для українських громадян віком до 25 років

Вже з вересня в Україні запрацює нова програма грантів на власну справу для українців і українок віком до 25 років. Це створення або розвиток свого власного малого бізнесу. Про це президент Володимир Зеленський у понеділок, 12 серпня.

“Ми починаємо з грантів у 150 тисяч гривень на перші проєкти. Всі деталі будуть представлені нашим урядом”, – заявив глава держави.

Окрім цього, у чинній державній програмі єОселя передбачено для молодих громадян віком до 25 років зменшення першого внеску до 10% – уже восени має запрацювати відповідна програма.

“Це справді хороша іпотечна програма. В ній передбачено 3% річних для військових, лікарів, учителів, правоохоронців і 7% річних для інших категорій”, – сказав Зеленський на Українському молодіжному форумі.

Також із вересня запрацює програма підтримки абітурієнтів, до неї увійдуть освітні гранти.

Нагадаємо, в Україні понад 5 тисяч підприємців отримають від держави мікрогрантів на суму 1,2 мільярда гривень.

Раніше повідомляли, що за перший квартал 2024 року українці відкрили понад 74 тис. нових ФОПів, що на 33,6% більше, ніж за цей же період торік.



Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader