Людмила Лузан виставить на аукціон сувенір з Олімпіади-2024, щоб підтримати ЗСУ
Людмила Лузан виставить на аукціон сувенір з Олімпіади-2024, щоб підтримати ЗСУ

Людмила Лузан виставить на аукціон сувенір з Олімпіади-2024, щоб підтримати ЗСУ

Українська каноїстка Людмила Лузан наслідуватиме приклад фехтувальниці Ольги Харлан і пожертвує цінним сувеніром з Олімпійських ігор на благодійні цілі. Про це спортсменка заявила у коментарі "Новини.LIVE".

Як пише видання, 13 серпня 27-річна каноїстка повернулася до Києва після Олімпіади-2024 у Парижі та вирішила зробити свій внесок у збір коштів для потреб Збройних сил України. Лузан має намір передати на аукціон весло, яке допомогло їй здобути "срібло" на Олімпіаді-2024. Спортсменка зазначила, що завжди підтримує збори на ЗСУ та для неї важливо допомагати захисникам України.

- Олімпіада залишила у мене лише приємні спогади. Я пишаюся тим, що разом з Анастасією Рибачок змогла здобути медаль. Цю нагороду ми присвячуємо нашим захисникам та всій Україні. Хотілося б завжди тільки перемагати, але я рада, що ми гідно представили свою країну в Парижі, – сказала Лузан.

  • 10 серпня олімпійський чемпіон з боксу Олександр Хижняк повернувся до Києва із золотою медаллю Олімпіади у Парижі. Спортсмен заявив, що винагороду він присвячує кожному українцю. Також він висловив подяку українським прикордонникам та військовим, які захищають рідну країну.
  • 12 серпня дворазова олімпійська чемпіонка та найтитулованіша олімпійська спортсменка в історії України Ольга Харлан вирішила продати свою шаблю, завдяки удару якої українська команда фехтувальниць отримала золоту медаль на Олімпійських іграх 2024 року. Гроші спортсменка направить на допомогу ЗСУ.
Джерело матеріала
loader
loader