Тренування, яке подвоїть втрату жиру на животі
Тренування, яке подвоїть втрату жиру на животі

Тренування, яке подвоїть втрату жиру на животі

Якщо ви вирішили зайнятися спортом, то чому б не обрати найшвидший шлях до результату? Є відмінне тренування, яке допоможе вам вдвічі швидше позбутися жиру на животі.

Жир на животі – це впертий ворог, з яким важко боротися. Це пояснюється тим, що в зоні живота розташована більша кількість альфа-рецепторів. Втрата ваги зазвичай стає помітною спочатку на обличчі, грудях і руках, і лише потім – на животі, пише eatthis.com.

Для ефективного спалювання жиру на животі важливо зосередитися на силових тренуваннях. Це допоможе вам втрачати більше калорій, нарощувати та підтримувати м'язову масу, а також прискорити метаболізм. Якщо ви хочете подвоїти втрату жиру на животі, силові тренування повинні стати вашим пріоритетом.

Найефективніший спосіб збільшити кількість спалених калорій – обирати вправи, які залучають максимальну кількість м'язів. Кожна вправа повинна бути складною і вимагати від вас повної віддачі.

Нижче наведено приклад інтенсивного тренування, яке допоможе вам прискорити процес втрати жиру. Виконайте 3 підходи наступних вправ і готуйтеся до результатів.

Підйом штанги з присіданням

Почніть з присідань, тримаючи штангу всередині міни. Якщо у вас її немає, закріпіть кінець штанги на стіні. Візьміть штангу за кінець обома руками, зробіть крок назад, тримайте груди високими і напруженими. Виконайте присідання, відхиляючи стегна назад і опускаючись, поки стегна не стануть паралельними до підлоги. Виконайте 3 підходи по 10 повторень.

Тренування, яке подвоїть втрату жиру на животі

Пулдауни з широким хватом

Підготуйтеся до пулдаунів з широким хватом. Візьміться за паралельну насадку на станції, повернувши долоні одна до одної. Злегка нахиліться назад і опустіть рукоятку до грудини, зводячи лопатки і скорочуючи м'язи. Плавно поверніться у вихідне положення. Виконайте 3 підходи по 10 повторень.

Тренування, яке подвоїть втрату жиру на животі

Присідання зі штангою

Виконайте роздільні присідання зі штангою між ніг. Тримайте груди високими і напруженими, присядаючи і беручи штангу обома руками. Вставайте, напружуючи квадрицепси і сідниці. Завершіть 3 підходи по 10 повторень для кожної ноги.

Тренування, яке подвоїть втрату жиру на животі

Нахилені тяги

Розташуйте тренажерну лаву під нахилом (30-45 градусів). Візьміть дві гантелі і покладіть груди на лаву. Тримайте руки прямими і прийміть хват. Тягніть гантелі до себе, розводячи лікті в сторони. Плавно опустіть вагу назад. Виконайте 3 підходи по 8-10 повторень.

Тренування, яке подвоїть втрату жиру на животі

Сходовий альпініст

Завершіть тренування на сходовому тренажері. Оберіть темп, який ви можете підтримувати протягом 10-15 хвилин. За бажанням, виконуйте інтервальне тренування. Займайтеся протягом 10-15 хвилин.

Раніше OBOZ.UA розповів, як досягти хороших результатів під час тренування. 

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader