Смачнюще кабачкове рагу з мʼясом: простий рецепт обіду чи вечері для всієї родини
Смачнюще кабачкове рагу з мʼясом: простий рецепт обіду чи вечері для всієї родини

Смачнюще кабачкове рагу з мʼясом: простий рецепт обіду чи вечері для всієї родини

Цього разу на своїй сторінці в Instagram кулінарний блогер Алекс Міль поділився з українцями рецептом смачного та корисного кабачкового рагу з мʼясом.

Для приготування кабачкового рагу з мʼясом нам знадобляться такі інгредієнти:

  • мʼясо (можна брати будь-яке, кулінар використав курку) - 500 г
  • кабачки - 1 кг
  • картопля - 250 г
  • помідори - 250 г
  • морква - 200 г
  • цибуля - 200 г
  • перець солодкий - 150 г
  • часник - 2-3 зуб.
  • томатна паста - 2 ст.л.
  • сіль, перець, паприка хмелі-сунелі, спеції до м’яса - за смаком
  • олія для смаження - 30 г

Мʼясо нарізаємо невеликими шматочками, кабачки, картоплю, моркву, цибулю та солодкий перець – невеликими кубиками.

На дно великої каструлі наливаємо олію та спершу обсмажуємо мʼясо приблизно 5-7 хвилин. Додаємо паприку, суміш спецій до мʼяса та перемішуємо.

Слідом додаємо цибулю та продовжуємо смадити ще 5 хвилин. Після цього додаємо моркву, накриваємо каструлю кришкою та тушкуємо мʼясо з овочами приблизно 5 хвилин.

Далі додаємо картоплю, кабачки, помідори, солодкий перець, також додаємо томатну пасту, сіль, перець і добре все перемішуємо. Додавати воду не потрібно, бо кабачки й так пустять достатньо соку.

Тушкуємо рагу на невеликому вогні під кришкою, періодично помішуючи, до мʼякості картоплі – приблизно 25-30 хвилин. У кінці додаємо вичавлений часник, дрібно нарізану зелень, все перемішуємо – і рагу готове.

Останні новини України:

Ідеальне поєднання: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт соковитого мʼяса зі сливами.

Не шкодуйте сиру: рецепт лінивого хачапурі на пательні, готується дуже швидко.

Котлети будуть смачними та соковитими: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво видав простий рецепт.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader