Знайдіть джерело своєї невпевненості: гороскоп для всіх знаків зодіаку на 14 серпня
Знайдіть джерело своєї невпевненості: гороскоп для всіх знаків зодіаку на 14 серпня

Знайдіть джерело своєї невпевненості: гороскоп для всіх знаків зодіаку на 14 серпня

Буремний Меркурій на своєму ретроградному шляху 14 серпня перейде у знак Лева, де пробуде до кінця цього складного періоду. Творчість та впевненість у собі – основні теми, які ви можете дослідити протягом наступних двох тижнів завдяки цьому транзиту.

Астрологи натякають на занурення в глибший шлях самоприйняття, без складних думок про те, що вам потрібно бути ідеальним, щоб вас любили чи помічали. Ви зможете дістатись витоків своєї невпевненості, коли продемонструєте свої таланти світу. Що саме чекає на кожен знак зодіаку сьогодні, читайте у гороскопі далі.

Овен

Ви можете подумати про те, як ви можете вкласти більше творчості у свої захоплення. Десь на шляху до дорослого життя ми губимося у всій цій метушні життя і втрачаємо зв'язок зі своїми талантами. Згадайте останній раз, коли ви справді відгородилися від світу та вклали всю душу та сили у свої творчі захоплення. Поставте собі сьогодні мету зробити це пріоритетом.

Телець

Подумайте про те, як зробити день романтичним. Це маленькі творчі штрихи, які можуть подарувати вам незабутній досвід. Зараз ви найбільше зосереджені на своєму домі. Тому вносьте ці штрихи у свій життєвий простір. Прикрасьте зону їдальні новим декором або незвичайно подайте страви. Невеликі зусилля мають велике значення у цей день.

Близнюки

Зараз саме час набути більше впевненості у своєму голосі. Іноді ми не усвідомлюємо, наскільки часто ми не ділимося своєю думкою з іншими через страх засудження. Але те, що ми думаємо, по суті робить нас нами. Як повітряному знаку вам особливо важливо, щоб ваші інтелектуальні здібності були видні тим, з ким ви проводите найбільше часу. Саме це може допомогти поглибити ваш рівень довіри з людьми

Рак

Як ви хочете, щоб ваші таланти були визнані? Для деяких це гарне фінансове забезпечення, для інших – співпраця з людьми, якими ви захоплюєтеся. Візуалізуйте, як ви хочете, щоб це виявилося у вашому житті, оскільки ви можете почати приймати рішення, які відповідають цьому прагненню, та притягати у своє життя те, що здається правильним для вас. Подумайте, як ви будете почуватись на піку слави? І Всесвіт вас почує.

Лев

Ваша робота, ваш розум і ваші таланти зараз дуже помітні. Але всередині живе сумнів, чи справді ви заслуговуєте на увагу, яку отримуєте. Ми всі народжуємося з природними талантами, і ви не є винятком. Виділіть трохи часу, щоби записати у щоденник те, що ви вважаєте вшануванням своїх здібностей. Або, можливо, ви могли б виділити трохи часу зі своєї звичайної рутини, щоб дослідити, якими можуть бути ці таланти.

Діва

Сьогодні ви можете подумати про минуле і про те, як воно сформувало вашу особистість, особливо сприйняття себе. Це чудовий час, щоб залікувати будь-які рани навколо вас. Відчуйте те, чого в собі ніколи по-справжньому не бачили. Будьте собою. Це може бути чудовий час, щоб записати думки в щоденник і описати, який конкретний минулий досвід суттєво вплинув на ваше почуття ідентичності та самоприйняття.

Терези

Ви можете розширити горизонти свого бачення майбутнього і свого планування. Тому не ставте жодних обмежень на те, чого можна досягти, і світ зможе просто показати вам, як далеко ви здатні зайти. Зберіть людей, які надихають вас, щоб вони могли бути мотиваторами, які допомагають вам пам'ятати про те, що можливо. Які ваші найамбітніші мрії та цілі? Це час сформулювати їх

Скорпіон

Подумайте, як привнести у свою роботу більше креативу. Якщо хтось намагається контролювати вашу креативність на мікрорівні, красномовно поясніть, чому робити цього не варто. У той же час, зараз варто подумати про те, чи дає ваша робота вам змогу проявляти свої таланти. Які аспекти вашої робочої культури підтримують чи перешкоджають вашому творчому мисленню?

Стрілець

Якщо ви нещодавно думали про подорож або навчання, щоб глибше поринути у свої інтереси, ви можете бути більш мотивовані здійснити задумане. Всесвіт сам підштовхує вас записатись на потрібний вам курс чи поговорити з надихаючою людиною. Згадайте час, коли ви наслідували схожий імпульс. Чого ви навчилися з цього, і як ці уроки можуть бути використані до ваших нинішніх прагнень? Дійте.

Козоріг

Добре звірюйтесь з власною мотивацією, щоби планувати подальший рух до кожної своєї мети. Ви на правильному шляху, поки ваш намір виходить із чистого бажання самовираження. Однак, якщо ви дієте відповідно до нав’язаних вам ззовні прагнень, це може бути сигналом, що вам час попрацювати над упевненістю в собі.

Водолій

Необхідність прозорості у ваших стосунках є пріоритетом, і перший крок – бути чесним у тому, як ви спілкуєтеся, і бути прямим, не відчуваючи, що вам потрібно приховувати свою правду. Подумайте, з ким у вашому житті ви почуваєтеся найбезпечніше, будучи відкритим. Що у ваших стосунках із цими людьми змушує вас почуватися комфортно?

Риби

Зараз час глибшого зв'язку з вашою внутрішньою дитиною, що також може допомогти вам ставитися до роботи менш серйозно. Внутрішня дитина налаштована на наші творчі імпульси і направляє нас до того, щоб вирватися зі старих способів мислення та буття. Вони просто тримають нас у рамках ролей, які не здаються відповідними тому, ким ми є за своєю суттю. Коли ми визначаємо ці ролі, особливо на роботі, у нас можуть раптово виникнути сплески осяянь про те, як творчіше і цілеспрямованіше керувати своєю кар'єрою.

Раніше OBOZ.UA розповідав, на які знаки чекає зустріч із захопливим незнайомцем.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader