/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fb504b6f6a66b3b24779c4ab3dca0cb42.jpg)
Малосольна скумбрія за добу: рецепт смачної та пряної риби
Скумбрія – дуже корисна, смачна та проста у приготуванні риба. Готувати її можна по-різному: запікати в духовці з овочами, соусами, а також додавати в салати, робити намазки та маринувати.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F278140b5d25c4e42d2c5183ee8b91599.png)
Кулінар поділився в Instagram рецептом дуже смачної маринованої скумбрії, зі спеціями та лимоном.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fe9ca83b3e365746499477afcc79851fe.png)
Інгредієнти:
- Скумбрія – 4-5 шт.
- Сіль кам'яна або морська (потрібне велике зерно) 850
- Цукор 150
- Цедра лимона із 3 шт.
- Запашний перець 1 ч.л.
- Чорний перець горошком 1 ч. л.
- Лавровий лист 3 шт.
Спосіб приготування:
1. Помийте та видаліть всі нутрощі з риби.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ff998114bbcb5ed553168144b6b1f5180.png)
2. Змішайте сіль, перець, цукор та цедру.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd25c50156244d48971d20bd1bea88906.png)
3. Натріть рибу і залиште в холодильнику маринуватися на добу.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F8646f42c9fa7575cef762ca532654f18.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Скумбрія запечена
- Скумбрія в духовці з овочами
- Скумбрія в томатному соусі

