Рецепт ніжних сирників від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво: завжди виходять ідеальними
Рецепт ніжних сирників від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво: завжди виходять ідеальними

Рецепт ніжних сирників від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво: завжди виходять ідеальними

Незмінний суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво у себе в Instagram поділився з українцями найпростішим рецептом сирників для сніданку.

Для приготування ніжних і смачних сирників "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере лише чотири інгредієнти:

  • сир кисломолочний (жирність 9%) — 200 г;
  • цукор — 1 ст.л.
  • борошно пшеничне — 1-2 ст.л.
  • яєчний жовток — 1 шт.

За бажанням також можна додавати ванільний цукор або лимонну цедру – вони нададуть сирникам неповторного аромату.

Щоб отримати ідеально ніжну текстуру сирників, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво ретельно перетирає кисломолочний сир через сито. А якщо сир занадто вологий, то його потрібно попередньо відтиснути від зайвої рідини.

До перетертого сиру додаємо цукор, борошно та яєчний жовток і перемішуємо все до однорідності. Ділимо сирну масу на частини та на припиленому борошном столі формуємо рівні та акуратні сирнички – це можна робити, як "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво, за допомогою склянки, або ж за допомогою ножа.

Смажити сирники треба на розігрітій пательні з невеликою кількістю олії на середньому вогні до золотистості з обох боків. Подавати сирники "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво радить до сніданку гарячими разом зі сметаною, медом і ягодами.

Останні новини України:

Ідеальне поєднання: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт соковитого мʼяса зі сливами.

Не шкодуйте сиру: рецепт лінивого хачапурі на пательні, готується дуже швидко.

Котлети будуть смачними та соковитими: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво видав простий рецепт.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader