Кабачки можуть бути основою для смачних млинців, оладок, а також легкої та корисної піци. Ще з них можна робити ікру, соуси та просто консервувати з овочами.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом фаршированих кабачків з м'ясним фаршем, цибулею, помідорами та спеціями.
Інгредієнти:
- Кабачки – 600 г
- Філе куряче – 500 г
- Цибуля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Сіль, перець – за смаком
- Олія – 2-3 ст. л.
- Вода – 200 г
Спосіб приготування:
1. Кабачок наріжте кільцями, виріжте серцевину.
2. З м'яса та залишків кабачка зробіть фарш.
3. Цибулю дрібно наріжте, моркву подрібніть на тертці. Обсмажте на олії до золотистості.
4. У фарш із кабачком додайте спеції, ретельно перемішайте.
5. У кільця з кабачка викладіть начинку, зверху – смажені овочі. Додаємо зверху помідори кільцями, залийте водою.
6. Готуйте в духовці 40-45 хвилин при 180°С.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мариновані кабачки без стерилізації
- Мариновані кабачки з листя смородини
- Мариновані кабачки з петрушкою та кетчупом