Як приготувати соковите філе: секрети та рецепт від Ектора Хіменеса-Браво
Як приготувати соковите філе: секрети та рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Як приготувати соковите філе: секрети та рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Для того, щоб куряче філе було соковитим і смачним, його можна навіть не запікати в духовці, досить просто посмажити на пергаменті на сковороді. Перед приготуванням кулінари радять добре відбити м'ясо.

Як приготувати соковите філе

Ектор Хіменес-Браво поділився в Instagram рецептом дуже соковитого та смачного філе, яке готується елементарно.

Рецепт філе

Інгредієнти:

  • Філе куряче
  • Сіль
  • Перець
  • Часник сухий
  • Паприка

Спосіб приготування:

1. Філе помістіть у пакет-слайдер і добре відбийте для м'якості та соковитості всередині.

2. За допомогою паперових рушників приберіть із філе всю зайву вологу, для хрусткої скоринки зовні.

Філе для приготування

3. Спеції змішайте та посипте м'ясо.

Спеції для м'яса

4. Смажити філе потрібно на розігрітій, застеленій сковороді пергаментом. Так вона залишається чистою, а м'ясо не пригорить та не втратить соки!

Готове філе

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Шашлик з курячого філе
  • Соковита буженина з філе індички
  • Смажене куряче філе з сиром
Джерело матеріала
loader
loader