Без оцту та цибулі: готуємо аджику по-домашньому на зиму
Без оцту та цибулі: готуємо аджику по-домашньому на зиму

Без оцту та цибулі: готуємо аджику по-домашньому на зиму

У цьому рецепті зовсім немає оцту та цибулі. Попри це, аджика буде просто фантастичною.

Аджика по-домашньому

  • Час: 1 година 15 хвилин
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 3 кілограми томатів;
– 1 кілограм солодкого перцю;
– 1 кілограм моркви;
– 2 гострі перці;
– 300 грамів часнику;
– 250 мілілітрів олії;
– 80 грамів солі;
– 100 грамів цукру.

Приготування:

  1. Усі овочі помийте. Перець почистьте від серцевини, а моркву – від шкірки.
  2. Поріжте овочі на 4 частини та пропустіть їх через м'ясорубку.
  3. Покладіть масу в каструлю, доведіть до кипіння, посоліть і варіть, помішуючи, 40 хвилин.
  4. Часник почистьте, пропустіть через прес і додайте в киплячу аджику разом з олыэю та цукром. Перемішайте і варіть ще 10 хвилин.
  5. Розкладіть гарячу аджику в теплі стерилізовані банки та закрийте кришками.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичний кетчуп з кабачків.

Джерело матеріала
loader
loader