Як схуднути без жорстких дієт: блогерка розповіла, як їла улюблений десерт та втратила 11 кілограмів
Як схуднути без жорстких дієт: блогерка розповіла, як їла улюблений десерт та втратила 11 кілограмів

Як схуднути без жорстких дієт: блогерка розповіла, як їла улюблений десерт та втратила 11 кілограмів

Як їсти улюблений десерт та худнути

Відома фітнес-блогерка Ізабель Морріс схудла на 11 кілограмів без екстремальних дієт та тренувань. Вона відома в мережі як ведуча фітнесу "для ледачих дівчат». 

Зазвичай люди намагаються скинути вагу, вдаючись для цього до важкої боротьби. Як вважає фітнес-блогерка, схуднути буває простіше, ніж звичайно думають, для цього потрібно внести реалістичні зміни до власного способу життя. Змінити харчування та правильно тренуватися не так вже і важко.  

Ізабель Морріс ділиться порадами як це зробити зі своїми 110 000 підписниками в Instagram, показуючи свій власний прогрес у схудненні. Вона розповіла, як саме вона досягла свого перетворення, не відмовляючись від їжі, яка їй подобається - щовечора вона продовжувала їсти свій улюблений десерт. 

У відвертому відео вона продемонструвала значні зміни у своєму тілі після того, як змінила свій розпорядок дня. Можна з упевненістю сказати, що тепер її живіт набагато чіткіший, і вона виглядає фантастично.

До схуднення блогерка почувалася себе "млявою, повільною і просто не надто впевненим у своїй шкірі", а тепер задоволена змінами, які відбулися. 

Що робити, щоб схуднути: поради блогерки

Фітнес-блогерка  виділила основні ключові кроки до свого успіху. 

  • Споживання багато продуктів з високим вмістом білка. Для втрати жиру важливий дефіцит калорій, а не загальне зменшення споживання їжі. Тому Ізабель обрала шлях споживання об’ємної, низькокалорійної їжі, багатої білками, що дало її змогу залишатися довгий час ситою та бадьорою в межах свого калорійного ліміту.
  • Регулярні силові тренування. Важливо не загальна втрата ваги, а втрата жиру. А силові тренування, підняття тягарів захищає м’язову масу, забезпечуючи фактичну втрату жиру. Ізабель регулярно, 4-5 разів на тиждень відвідує спортзал для силових занять і не лише.
  • Кроки та кардіотренування відіграли важливу роль у втраті ваги. По-перше, Ізабель ставить собі за мету робити від 8 тис. до 10 тис. кроків на день, потім, крім цього 2–4 рази на тиждень вона займається кардіотренуванням - 20–30-хвилинні пробіжки або їзди на велосипеді. Всі ці зусилля значно сприяють досягненню її цілей.
  • Послідовність і терпіння - найголовніше для досягнення своїх цілей. Деякий час Ізабель не спостерігала жодних змін на вагах, але продовжувала рухатися до своєї мети і досягла її в довгостроковій перспективі, втратила за 15 місяців понад 11 кілограмів.

І найголовніше, фітнес-тренерка продовжує щовечора насолоджувати улюбленим десертом.

Джерело матеріала
loader
loader