Риба буде дуже соковитою: запечена скумбрія зі спеціями, олією та вином
Риба буде дуже соковитою: запечена скумбрія зі спеціями, олією та вином

Риба буде дуже соковитою: запечена скумбрія зі спеціями, олією та вином

Скумбрія – ідеальна риба для запікання та приготування на грилі. Ще її можна смачно маринувати та тушкувати з овочами.

Як смачно приготувати скумбрію

Кулінар поділився в Instagram рецептом дуже смачної запеченої скумбрії з білим вином та спеціями.

Рецепт риби

Інгредієнти:

  • Скумбрія 2 шт
  • Цибуля 1 шт
  • Сіль велика 1/2 ч. л.
  • Паста "Том ям" 1 ст.
  • Біле сухе вино 1 ст.л
  • Оливкова олія 1-2 ст.л

Спосіб приготування:

1. Скумбрію розділіть на філе, зріжте реберні кістки та з боку шкіри зробіть не глибокі надрізи.

Сира риба

2. Цибулю наріжте хаотично і перемніть із сіллю. Додайте пасту "Том ям", вино та оливкову олію, у цьому маринаді маринуйте рибу.

Морква та цибуля для приготування страви

3. Готуйте на вугіллі приблизно 4-5 хвилин, постійно перевертайте!

Готова скумбрія

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Скумбрія запечена
  • Скумбрія запечена у фользі
  • Фарширована скумбрія
Джерело матеріала
loader
loader